Benvinguts!

La Plataforma d'Estudiants de l'Escola Politècnica Superior de Gandia és una associació d'alumnes dins del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, creada l'any 2007 amb l'objectiu de treballar per un model educatiu més just i horitzontal.

Els nostres OBJECTIUS són:

· Normalització lingüística a la Universitat.
· Redefinició dels drets i els deures dels estudiants.
· Promoció de la cultura lliure i l'oci alternatiu.
· Propostes reivindicatives dels alumnes.
· Treballar amb i per als alumnes.
· Informar als estudiants de la nova reforma educativa i definir un nou model educatiu.
· Gestió sostenible del medi ambient a nivell institucional i personal.

La Plataforma es reuneix de forma assembleària una vegada per setmana per tal d'establir un debat i concretar línies d'actuació d'una manera consensuada. Actualment, l'ASSEMBLEA està fixada tots els dimecres a les 19:00 a l'Aula 1 del Campus de Gandia.

Si creus que les coses a l'EPSG podrien millorar i tens alguna cosa a dir:
vine i PARTICIPA!


Plataforma d'Estudiants de l'EPSG



http://plataformaestudiants.org

diumenge, 8 de març del 2009

RESULTATS ELECCIONS

AL CAMPUS DE GANDIA (Estudiants)

Participació:
14% de participació.
86 % d'abstenció.

Dels vots emessos:
15% de vots nuls/en blanc.



UPV GENERAL (Estudiants)
Participació:
21 % de participació
79% d'abstenció

Aquestes dades haurien de convidar a la reflexió. Aquesta altíssima abstenció i elevat número de vots nuls després de la forta campanya informativa sobre les eleccions que ha hagut, sols podem pensar que és degut a la poca confiança que generaven els rectors i al poc que representen als alumnes.

Més enllà de portàtil sí, portàtil no, als alumnes ens interessa que s'ature el procés de bolonya, que es faça una defensa real de la universitat pública i de l'educació de qualitat. Ens interessa construïr una universitat més participativa i democràtica on els alumnes, fent ús de la democràcia, pogueren sindicar-se...

I res de tot això estava contemplat a cap dels dos programes electorals. El resultat? Els que estan dalt.

2 comentaris:

  1. Hi ha poca particiapcio perque a l'alumne se la bufa, no perque els candidats donen poca confiança ni perque els alumnes representem oc. I quan dius que "els alumnes ens interessa...", parla per tu, perque a mi no m'interessa aturar el porces de bolognia ni tampoc mìmporta el sindicalisme, de fet, pense que el sindicalisme es una forma de tirar la pedra sense que hi haga cap responsable, ja que no t'agrada la responsabilitat.

    No tens la veu de l'alumne, no fages com si la tubieras

    ResponElimina
  2. Estimat company "anònim",

    Este escrit està firmat per la Plataforma d'Estudiants de l'EPSG i publicat en un blog baix les sigles d'esta associació. Per tant, com si es tractara d'una nota de premsa de qualsevol organització, podem parlar en primera persona donant la nostra opinió dels afers de la universitat. En cap moment parlem amb "la veritat absoluta" sinó defenent el que és la nostra postura. Si no t'has adonat d'açò és que has llegit molt pocs articles firmats per una associació.

    Al mateix temps, puc dir-te que "parles per tu" quan dius que els estudiants no voten perquè els "la bufa" les eleccions. Que tu passes dels òrgans de representació no vol dir que tots ho facen. Estem parlant, a més, d'una convocatòria a la qual se li van fer molta publicitat i tots els alumnes estaven molt ben informats de les dues candidatures i les propostes (et convide a que veges un reportatge de Telegrafies al respecte...) Si la gent no vota, és perquè cap proposta els motiva.

    Referent a que estàs a favor de Bolonya em sembla molt bé, nosaltres no ho estem.

    I pel que fa al que dius del sindicalisme, no té ni cap ni peus, perdona que et diga. No sé el que me vols dir, però en qualsevol cas t'informe que el sindicalisme ha dut a la nostra societat el major nivell de drets socials per a la gent i els treballadors. La responsabilitat no entenc el que pinta ahi.

    Una salutació.

    ResponElimina